Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Última sessió de “La Cuina dels Mercats”

10 de juliol de 2007
Aquesta campanya té per objectiu convertir els mercats en el referent d’una compra sana i equilibrada, influir en els hàbits nutricionals, i que els paradistes dels mercats es converteixin en còmplices de l’alimentació sana i innovadora dels seus clients.
La darrera sessió, se celebrarà el dia 19 al Mercat Sant Salvador, a les 6 de la tarda, i anirà a càrrec del Restaurant Sant Josep-El Racó de la Cigonya (Penedès Fogons). Els xefs mostraran als assistents com cuinar Llom de tonyina amb el refregit d’alls, tàperes i cloïsses, així com Sopa de meló.
Com sempre, el públic assistent podrà degustar els plats i se l’obsequiarà amb la recepta i el receptari col·leccionable La Cuina dels Mercats. Tots aquells qui hagin anat fent la col·lecció de receptes, podran completar el seu receptari i portar a la pràctica la varietat de receptes que s’han anat mostrant al llarg de la campanya.
Els Mercats Municipals i el Patronat de Comerç i Turisme clouen aquesta campanya satisfets del seu resultat, que ha portat tot tipus de públic als mercats motivats per conèixer noves receptes a càrrec dels xefs de gran prestigi que conformen el col·lectiu Penedès Fogons i fruit de l’ús d’ingredients de primera qualitat que es troben als mercats municipals de la nostra ciutat.

pujar inici