Última sessió de “La Cuina dels Mercats”
10 de juliol de 2007Aquesta campanya té per objectiu convertir els mercats en el referent d’una compra sana i equilibrada, influir en els hàbits nutricionals, i que els paradistes dels mercats es converteixin en còmplices de l’alimentació sana i innovadora dels seus clients.
La darrera sessió, se celebrarà el dia 19 al Mercat Sant Salvador, a les 6 de la tarda, i anirà a càrrec del Restaurant Sant Josep-El Racó de la Cigonya (Penedès Fogons). Els xefs mostraran als assistents com cuinar Llom de tonyina amb el refregit d’alls, tàperes i cloïsses, així com Sopa de meló.
Com sempre, el públic assistent podrà degustar els plats i se l’obsequiarà amb la recepta i el receptari col·leccionable La Cuina dels Mercats. Tots aquells qui hagin anat fent la col·lecció de receptes, podran completar el seu receptari i portar a la pràctica la varietat de receptes que s’han anat mostrant al llarg de la campanya.
Els Mercats Municipals i el Patronat de Comerç i Turisme clouen aquesta campanya satisfets del seu resultat, que ha portat tot tipus de públic als mercats motivats per conèixer noves receptes a càrrec dels xefs de gran prestigi que conformen el col·lectiu Penedès Fogons i fruit de l’ús d’ingredients de primera qualitat que es troben als mercats municipals de la nostra ciutat.
La darrera sessió, se celebrarà el dia 19 al Mercat Sant Salvador, a les 6 de la tarda, i anirà a càrrec del Restaurant Sant Josep-El Racó de la Cigonya (Penedès Fogons). Els xefs mostraran als assistents com cuinar Llom de tonyina amb el refregit d’alls, tàperes i cloïsses, així com Sopa de meló.
Com sempre, el públic assistent podrà degustar els plats i se l’obsequiarà amb la recepta i el receptari col·leccionable La Cuina dels Mercats. Tots aquells qui hagin anat fent la col·lecció de receptes, podran completar el seu receptari i portar a la pràctica la varietat de receptes que s’han anat mostrant al llarg de la campanya.
Els Mercats Municipals i el Patronat de Comerç i Turisme clouen aquesta campanya satisfets del seu resultat, que ha portat tot tipus de públic als mercats motivats per conèixer noves receptes a càrrec dels xefs de gran prestigi que conformen el col·lectiu Penedès Fogons i fruit de l’ús d’ingredients de primera qualitat que es troben als mercats municipals de la nostra ciutat.